Info og betingelser ved tilmelding

Teaterbøtten vil gerne have nye medlemmer. Der er som regel enkelte ledige pladser på holdene, der hver har plads til op til 25 elever. Dog er der kun plads til 20 elever på Hold 1. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Er du interesseret i at være med, er du velkommen til at komme forbi Toldkammeret og være med til undervisningen på det hold, du er interesseret i. Du må gerne være med en gang, før du melder dig ind. Du skal dog sende os en mail på info@teaterboetten.dk først, inden du kommer til prøvetime.

Tilmeld dig teaterbøtten

Gå til tilmeldingssiden og tilmeld dig et teaterhold

Bemærk: Det er vigtigt, at eleverne meldes ind på det hold, der svarer til barnets skoleklassetrin. Teaterbøttens bestyrelse forbeholder sig ret til at annullere en indmeldelse sket til et hold, der ikke svarer til barnets skoleklassetrin.

Priser og Betaling

Kontingentet er 2.550 kr.

Kontingentet betales i to lige store rater a 1.275 kr. Første gang ved sæsonstart i januar og anden gang i august.

Medlemskabet er bindende for et halvt år ad gangen. Man er først sikret en plads på holdet, når eleven er tilmeldt elektronisk, og der er betalt.

Eksisterende medlemmer har ved sæsonstart mulighed for at gentilmelde, før evt. ventelistepladser bliver udbudt, og før der er åben tilmelding.

Medlemmer, der kommer til i løbet af året, betaler samlet for de resterende måneder af sæsonen indtil næste sæsonbetaling, 260 kr. pr. måned.

Øvrigt

§ Forsikring: Vi forventer at børnene er ulykkesforsikrede af deres forældre, da Teaterbøttens forsikring ikke dækker dem i undervisningstiden

§ Fotografering/filmning: Når man melder sit barn ind i Teaterbøtten forventes det, at man som forældre er indforstået med, at Teaterbøtten kan fotografere eller filme eleverne i undervisnings- og forestillingssituationer til brug på vores lukkede facebook-gruppe, på hjemmesiden og til div. pr-materiale. Der vil ikke blive taget billeder af upassende karakter. Ønsker man ikke at give dette samtykke, skal der gives særligt besked til bestyrelsen på info@teaterboetten.dk.

Velkommen i Teaterbøtten