Underviserteamet er i sæson 2019/2020

Teamet består af Katinka Launbjerg, Kristian Nicolai Bundgaard, Cecilie Haugaard Larsen og Mie Natius Andresen.

Katinka Launbjerg

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg studerer til dagligt Teater- og performancestudier på Københavns Universitet. Teater handler for mig om et trygt rum, hvor man kan føle sig fri, lege og udforske. Jeg vil bestræbe mig på at skabe et sådan trygt rum for børnene i Bøtten.

I skoleåret 15/16 tilbragte jeg et år på Teaterhøjskolen Rødkilde. Teaterkunsten har stået mig nær i mange år, og jeg har deltaget i flere forskellige foreninger bl.a. i Espergærde Ungdomskoles musicals, Dramaternes sommerproduktion, Musicalteatret, Nørrebros Musicalteatre, Teaterkandidaterne, og så har jeg også selv engang været elev i Teaterbøtten. Det er nu min 3. Sæson som underviser i Teaterbøtten, og jeg glæder mig meget til at dele min passion for teater og lære en masse fra mig til eleverne i Teaterbøtten.

Cecilie Haugaard Larsen

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 24 år og oprindeligt fra Kolding. Jeg har lige færdiggjort et to-årigt skoleforløb på Akademiet for Musik, Dans og Teater, på deres danseteater linje. Teater, dans og musik har fyldt det meste af mit liv. De sidste par år har jeg udforsket, hvordan det fysiske aspekt og dansen kan være med på scenen, og jeg brænder rigtig meget for at bringe teatret ind i kroppen og kroppen ind i teatret. Fællesskab er vigtigt, når vi spiller teater. Det er dér, vi kan give hinanden plads til leg, udforske, vise hinanden respekt og være i et trygt rum. Det er nogle af de grundlæggende kvaliteter, jeg vil lægge vægt på i mit arbejde hos Teaterbøtten. Og som jeg håber børnene kan tage med videre og være kreative med. Ligesom jeg selv gjorde, som barn i den lokale teaterforening.

Jeg glæder mig helt vildt til at danse, lege og give den gas sammen med jeres børn i den kommende sæson!

Kristian Nicolai Bundgaard

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 22 år gammel, er født og opvokset på Frederiksberg, men har boet i både Humlebæk og Helsingør og er student fra Espergærde Gymnasium.

Jeg var med i mit første teaterstykke, da jeg gik i børnehaveklasse, og lige siden har jeg jagtet legen, friheden og fællesskabet man får ved at spille teater. Jeg har spillet med i nogle skoleforestillinger, sunget og spillet en masse musik i gymnasiet, medvirket i fire af Espergærde Ungdomsskoles musicals, haft et halvår på Teaterhøjskolen Rødkilde og så har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i en fritidsklub i Humlebæk i halvandet år.

Jeg har selv udviklet mig utroligt meget personligt, udviklet mine tætteste venskaber og fået nogle af mit livs største oplevelser gennem det at spille teater, og at få lov til at kunne formidle og give de ting videre til eleverne på Teaterbøtten er en kæmpe gave for mig.

Jeg glæder mig enormt meget til at knokle, lege, lave sjov og ballade og ikke mindst at være med til at lade bøtte-ånden flyde frit!

Anna Karlin

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 22 år og studerer til dagligt Antropologi på Københavns Universitet. Jeg gik selv i Teaterbøtten fra 5. til 9. klasse, og det var her, at jeg for alvor udviklede min interesse for teater. Teaterbøtten skabte et rum for mig, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt og bearbejde hverdagens mange indtryk gennem leg og samspil med andre, hvilket er noget jeg vil bestræbe mig på at give videre til børnene, når jeg vender tilbage til bøtten som underviser. I skoleåret 13/14 gik jeg på Ryslinge Efterskoles dramalinje, hvor jeg blandt andet gennemførte kurser i: Sort klovn, instruktør-, scenografi- og manuskriptarbejde, monologskrivning og -udførelse, dogmeteater, improvisation og teatersport, fysiodrama samt undervisning i drama. Derudover har jeg medvirket i flere forestillinger på Espergærde Ungdomsskoles musicalhold samt på Nørrebro Musicalteater i København. Ved siden af teateret har jeg også lavet diverse reklamefilm og vocal-speaks til radio og TV.

Det er min første sæson som underviser i Teaterbøtten, og jeg glæder mig umådelig meget til at lade kreativitet løbe frit og give eleverne et brag af en sæson!