Underviserteamet er i sæson 2018/2019

Teamet består af Katinka Launbjerg, Gregers Møller Jensen, Stine Schou og Lina Løgstrup Brygger.

Katinka Launbjerg

Underviser på Teaterhold 3 og 4

Jeg studerer til dagligt Teater- og performancestudier på Københavns Universitet. Teater handler for mig om et trygt rum, hvor man kan føle sig fri, lege og udforske. Jeg vil bestræbe mig på at skabe et sådan trygt rum for børnene i Bøtten.

I skoleåret 15/16 tilbragte jeg et år på Teaterhøjskolen Rødkilde. Teaterkunsten har stået mig nær i mange år, og jeg har deltaget i flere forskellige foreninger bl.a. i Espergærde Ungdomskoles musicals, Dramaternes sommerproduktion, Musicalteatret, Nørrebros Musicalteatre, Teaterkandidaterne, og så har jeg også selv engang været elev i Teaterbøtten. Det er nu min 3. Sæson som underviser i Teaterbøtten, og jeg glæder mig meget til at dele min passion for teater og lære en masse fra mig til eleverne i Teaterbøtten.

Gregers Møller Jensen

Underviser på Teaterhold 1 og 2 

Til daglig går jeg på en fysisk danseteaterlinje på Akademiet for Musik Dans og Teater i København.
For ca 5 år siden sprang jeg fra trommesættet i orkestergraven op på scenen, og har stået der lige siden. Musikken havde bragt mig rundt på mange forskellige scener før, så for mig var springet i virkeligheden ikke særlig stort. De to ting ‘spiller’ sammen, og jeg brænder for at få musikalitet og spilleglæde ind i kroppen og ud over scenekanten.

Musik og teater handler om at være sammen, samtidig med at man giver hinanden plads i et fælles rum, hvor tryghed, respekt og leg  er nøgleord. I Teaterbøtten er det selvfølgelig disse kvaliteter jeg ønsker i den daglige undervisning og i forestillingsperioden, hvor jeg håber at disse vil blive et fundament for børnene, til at bygge videre på og være kreative med.

Efter min debut på scenen i Svendborg Fritidsteater i 2013 tog jeg et år på Teaterhøjskolen Rødkilde, hvilket sammen med danseteatret, har rustet mig til at formidle teatrets kvaliteter videre ud i verden – og nu til børnene i Teaterbøtten

Tidligere har jeg i mit virke som lærervikar og som pædagogmedhjælper brugt mine evner inden for musikken og teatret, sammen med børnene på Blågård Skole. I 2. klasse arbejdede vi med drama to gange om ugen, hvilket kulminerede i en forestilling på tværs af årgangen.

Jeg glæder mig utroligt meget til at lege videre og give den gas i den kommende sæson med hold 1 og 2!

Stine Schou

Underviser på Teaterhold 3 og 4 

Min egen vej ind i teaterbranchen startede som barn i den lokale teaterforening. Lige siden har jeg arbejdet med teater på kryds og tværs, i grupper, på skoler og i mange andre sammenhænge. Nu er jeg rundet de 24 år og studerer Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet, og jeg er stadig lige så tosset med teatret som altid.

Jeg elsker teater, fordi det er en måde at udtrykke sig på. Det er et rum, hvor udfoldelse og udvikling (for mig) betyder meget. At udfordre mig selv og mine egne grænser inden for teaterverdenen, har haft stor betydning for hvem jeg har udviklet mig til i dag.

De oplevelser og værdier, jeg selv har fået gennem teatret og kunsten, vil jeg gøre mit bedste for at give videre til jeres børn.

Men vigtigst af alt: at det skal være sjovt!

Jeg glæder mig meget til at lære jer og jeres børn at kende.

Lina Løgstrup Brygger

Underviser på Teaterhold 1 og 2 

Jeg er 25 år og fra København. Teater har været en stor del af mit liv, lige siden jeg blev født, og den glæde, jeg altid har fået fra teater, vil jeg gerne give videre.

For mig handler teater om at have det sjovt, udfordre sig selv, fjolle, være tryg og være i et fællesskab.

Efteråret 2015 og foråret 2016 brugte jeg på Teaterhøjskolen Rødkilde. Derudover har jeg været en stor del af foreningen Musicalteatret både som skuespiller, scenetekniker, instruktørassistent og bestyrelsesmedlem. Jeg har altid et projekt i gang – både på scenen og bag den.

Jeg har arbejdet med børn siden 2013 i dagsinstitution og har altid brugt teater og musik i mit arbejde, så det at jeg skal undervise i Teaterbøtten 18/19 glæder mig kanon meget til!