Underviserteamet i sæson 2021

Teamet består af Anna Karlin, Anne Bjørg Kloster, Kristian Nicolai Bundgaard og Rasmus Sønderberg Snedker.

Anna Karlin

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 23 år og studerer til dagligt Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet.

Jeg er selv tidligere Teaterbøtte-elev, og det var her, at jeg for alvor udviklede min interesse for teater, sang og dans. Teaterbøtten skabte et rum for mig, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt og bearbejde hverdagens mange indtryk gennem leg og samspil med andre. Jeg var lærer i Teaterbøtten i sæsonen 19/20, og jeg glæder mig allerede til at skulle i gang igen! Det er en kæmpe gave at arbejde med børn og se dem udvikle sig uge for uge og blive dygtigere og mere modige.

Jeg har erfaring inden for instruktør-, sang-, kostume-, rekvisit- og manuskriptarbejde, monologskrivning og -udførelse, dogmeteater, fysioteater, improvisation og teatersport. Jeg har medvirket i flere forestillinger på Helsingør Ungdomsskoles musicalhold, samt Nørrebro Musicalteater i København. Ved siden af teatret har jeg også lavet kortfilm, reklamefilm og vocal-speaks.

Jeg ser frem til at give den gas med børnene endnu engang og give dem en masse lærerig, givende, sjov og hyggelig undervisning!

Anne Bjørg Kloster

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 22 år og er født og opvokset i Thisted i Nordvestjylland. Jeg har siden, jeg var helt lille haft stor interesse for performance i alle former, hvor jeg både har dyrket musik, dans og teater i forskellige lokale klubber. Disse steder har for mig altid været et sted plads til leg, kreativitet og frihed – Jeg vil derfor bestræbe mig på at skabe lignende trygge rum for børnene i teaterbøtten!

I skoleåret 14/15 tog jeg på Mellerup efterskole for musik og bevægelse hvor jeg bl.a. havde fag i hiphop, ballet, moderne dans, gadeorkester, almindeligt og a cappella-kor. Efter dette ophold var jeg fuldstændig solgt på alt performativt og valgte derfor den kunstneriske studieretning på gymnasiet hurtigt efterfulgt af et efterårsophold på Ryslinge teaterhøjskole i 2019. Her arbejdede vi både med fysiodrama, maskearbejde, improvisation, tekst- og karakterarbejde og sluttede semesteret af med at skabe en forestilling gennem devising-metoden.

Det er min første sæson som underviser i Teaterbøtten, og jeg glæder mig helt vildt til at give den gas i leg, dans og sang med alle eleverne!

Kristian Nicolai Bundgaard

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 22 år gammel, er født og opvokset på Frederiksberg, men har boet i både Humlebæk og Helsingør og er student fra Espergærde Gymnasium.

Jeg var med i mit første teaterstykke, da jeg gik i børnehaveklasse, og lige siden har jeg jagtet legen, friheden og fællesskabet man får ved at spille teater. Jeg har spillet med i nogle skoleforestillinger, sunget og spillet en masse musik i gymnasiet, medvirket i fire af Espergærde Ungdomsskoles musicals, haft et halvår på Teaterhøjskolen Rødkilde og så har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i en fritidsklub i Humlebæk i halvandet år.

Jeg har selv udviklet mig utroligt meget personligt, udviklet mine tætteste venskaber og fået nogle af mit livs største oplevelser gennem det at spille teater, og at få lov til at kunne formidle og give de ting videre til eleverne på Teaterbøtten er en kæmpe gave for mig.

Jeg glæder mig enormt meget til at knokle, lege, lave sjov og ballade og ikke mindst at være med til at lade bøtte-ånden flyde frit!

Rasmus Sønderberg Snedker

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 20 år gammel og jeg kommer fra Helsingør. I sommeren 2019 blev jeg student fra Helsingør Gymnasium. Siden da har jeg arbejdet et år som lærervikar på Helsingør Byskole og serveret kaffe på to forskellige caféer. Nu ser jeg enormt meget frem til en fantastisk tid som underviser i Teaterbøtten.

Som lille var jeg med i børnehavens krybbespil, og jeg var lykkelig for at lege med udklædning hjemme i stuen. Gennem min skoletid fyldte fodbold og badminton rigtig meget, men magien opstod, når jeg fik lov til at danse, synge og spille drama på skolens scene. Min enorme kærlighed til teater har udviklet sig i løbet af seks sæsoner på Espergærde Ungdomsskoles fantastiske musicalhold og som medvirkende i forestillinger på blandt andet Bellevue Teatret og Det Kongelige Teater.

Jeg oplever, at mennesker bliver bedre og gladere af at lave og se teater. Det er et rum, hvor uforklarlige og uforudsigelige ting sker. Når vi spiller teater, fortæller vi historier, vi leger og vi har det dejligste fællesskab. Teater har givet mig mine bedste venner og mit livs bedste stunder. Mit ønske er at give det videre til de skønne elever i Bøtten.

Teater er følsomt og sårbart, så jeg er altid klar på et kram eller en snak om alt fra livets store spørgsmål til Champions League fodbold og teatersminke. Lad os have det mega sjovt og skabe den sejeste forestilling sammen!