Underviserteamet i sæson 2023

Teamet består af Frederik Stener Pedersen, Emil Gray Thomsen, Annika Jo Østerlund-Hansen og Anika Ulrike Lindström.

Christine Humle

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Mit navn er Christine. Jeg er 20 år gammel og det nyeste medlem af underviserteamet i Teaterbøtten.

Jeg har glædet mig helt vildt til, at få lov at undervise i noget, der står mit hjerte så nær, men intet kunne have forberedt mig på alt, hvad jeg ville få lov til at prøve, og alle de fantastiske børn jeg skulle møde i Teaterbøtten.

Jeg har selv spillet teater, siden jeg var helt lille. Først på Eventyrteatret, senere på Helsingør Ungdomsskoles musicalhold og nu på Central Musical Theatre School. Jeg kan absolut ikke få nok af hverken sang, dans eller skuespil. Og alle tre “fag” har altid fyldt i mit liv, om det var så i form af solosang, hiphop, ballet, kor eller musical. Derfor er det at få lov til at arbejde med børn og unge, der brænder for de samme ting, monster inspirerende, udover, selvfølgelig, at være virkelig hyggeligt.

Jeg har selv fundet både fremtidsplaner, fællesskab og selvtillid på teaterhold som Teaterbøtten, og jeg håber, at jeg kan give ungerne samme oplevelse.

Emil Gray Thomasen

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg hedder Emil og er superspændt på et fantastisk år med Teaterbøtten.Som gammelt bøttebarn er det fedt at kunne give tilbage og give videre til de mange energi-bomber af unger, der er på holdene.

Teatersport løber i mit blod, og jeg glæder mig til at få skudt sæsonen i gang med en masse lege, oplevelser og mange fede scener!

Annika Jo Østerlund-Hansen

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 19 år, er opvokset i Helsingør og er student fra musiklinjen på Espergærde Gymnasium. 
Jeg har altid haft en interesse for teater, sang og dans, og jeg har selv stået på scenen, siden jeg var helt lille. I min hverdag prøver jeg at få inkorporeret så meget af teaterverdenen som muligt. Jeg elsker både at se, lytte til og spille musicals, og jeg håber på, at det er en drøm, jeg kan få lov at udleve. Jeg har selv spillet med i musicals på Østre Gasværk, hos Mastodonterne og lagt stemme til forskellige tegnefilm, siden jeg var helt lille, og jeg har derudover i mange år været del af Ungdomsskolens musicalhold. Der har jeg udviklet mig og tilegnet mig mange forskellige kompetencer inden for teaterverdenen, men også lært mere om sammenhold og knyttet tætte venskaber. Jeg arbejder allerede med børn i min hverdag, hvor jeg er lærervikar og vikar i fritidsklubben på en lilleskole, og det nyder jeg og har lært rigtig meget af. 
Jeg fik i sommeren 2021 lov til at stå for Teaterbøttens sommercamp, det var en meget givende og lærerig oplevelse, som vakte interesse for at undervise hos Teaterbøtten. 
Jeg glæder mig utroligt meget til at give den gas, lære fra mig, synge og danse og ikke mindst se eleverne på Teaterbøtten udvikle sig og skabe det tætte sammenhold teater giver. 

Anika Ulrike Lindström

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er en 20 årige ung kvinde, som altid har nydt at stå på en scene, om det var tæppet hos mine bedsteforældre eller ungdomsklubben. Selvom jeg ikke selv har udnyttet Teaterbøttens fantastiske muligheder, så er jeg glad for at kunne bidrage og hjælpe teaterglade børn og unge med at få noget erfaring og finde glæden ved teater, som jeg fik som lille.
Jeg glæder mig til at komme igang og lære de skønne børn at kende!
Jeg er student fra Espergærde Gymnasium STX, hvor jeg både havde musik og mediefag. Min drømmefremtid er at blive filminstruktør, så at være en del af Teaterbøtten er også til stor fordel for mig. Jeg vil bruge denne mulighed til at lære fra mig på den bedst mulige måde, udvikle mig selv og mine kunsteriske visioner og sørge for, at der altid vil være plads til kreativitet hos børn og unge.