Underviserteamet i sæson 2021

Teamet består af Anna Karlin, Anne Bjørg Kloster, Kristian Nicolai Bundgaard og Josefine Münster-Swendsen.

Anna Karlin

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 23 år og studerer til dagligt Teater- og Performancestudier på Københavns Universitet.

Jeg er selv tidligere Teaterbøtte-elev, og det var her, at jeg for alvor udviklede min interesse for teater, sang og dans. Teaterbøtten skabte et rum for mig, hvor jeg kunne udfolde mig kreativt og bearbejde hverdagens mange indtryk gennem leg og samspil med andre. Jeg var lærer i Teaterbøtten i sæsonen 19/20, og jeg glæder mig allerede til at skulle i gang igen! Det er en kæmpe gave at arbejde med børn og se dem udvikle sig uge for uge og blive dygtigere og mere modige.

Jeg har erfaring inden for instruktør-, sang-, kostume-, rekvisit- og manuskriptarbejde, monologskrivning og -udførelse, dogmeteater, fysioteater, improvisation og teatersport. Jeg har medvirket i flere forestillinger på Helsingør Ungdomsskoles musicalhold, samt Nørrebro Musicalteater i København. Ved siden af teatret har jeg også lavet kortfilm, reklamefilm og vocal-speaks.

Jeg ser frem til at give den gas med børnene endnu engang og give dem en masse lærerig, givende, sjov og hyggelig undervisning!

Anne Bjørg Kloster

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 22 år og er født og opvokset i Thisted i Nordvestjylland. Jeg har siden, jeg var helt lille haft stor interesse for performance i alle former, hvor jeg både har dyrket musik, dans og teater i forskellige lokale klubber. Disse steder har for mig altid været et sted plads til leg, kreativitet og frihed – Jeg vil derfor bestræbe mig på at skabe lignende trygge rum for børnene i teaterbøtten!

I skoleåret 14/15 tog jeg på Mellerup efterskole for musik og bevægelse hvor jeg bl.a. havde fag i hiphop, ballet, moderne dans, gadeorkester, almindeligt og a cappella-kor. Efter dette ophold var jeg fuldstændig solgt på alt performativt og valgte derfor den kunstneriske studieretning på gymnasiet hurtigt efterfulgt af et efterårsophold på Ryslinge teaterhøjskole i 2019. Her arbejdede vi både med fysiodrama, maskearbejde, improvisation, tekst- og karakterarbejde og sluttede semesteret af med at skabe en forestilling gennem devising-metoden.

Det er min første sæson som underviser i Teaterbøtten, og jeg glæder mig helt vildt til at give den gas i leg, dans og sang med alle eleverne!

Kristian Nicolai Bundgaard

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 22 år gammel, er født og opvokset på Frederiksberg, men har boet i både Humlebæk og Helsingør og er student fra Espergærde Gymnasium.

Jeg var med i mit første teaterstykke, da jeg gik i børnehaveklasse, og lige siden har jeg jagtet legen, friheden og fællesskabet man får ved at spille teater. Jeg har spillet med i nogle skoleforestillinger, sunget og spillet en masse musik i gymnasiet, medvirket i fire af Espergærde Ungdomsskoles musicals, haft et halvår på Teaterhøjskolen Rødkilde og så har jeg arbejdet som pædagogmedhjælper i en fritidsklub i Humlebæk i halvandet år.

Jeg har selv udviklet mig utroligt meget personligt, udviklet mine tætteste venskaber og fået nogle af mit livs største oplevelser gennem det at spille teater, og at få lov til at kunne formidle og give de ting videre til eleverne på Teaterbøtten er en kæmpe gave for mig.

Jeg glæder mig enormt meget til at knokle, lege, lave sjov og ballade og ikke mindst at være med til at lade bøtte-ånden flyde frit!

Josefine Münster-Swendsen

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 22 år, er opvokset på Amager og er student fra Dramalinjen på Rysensteen Gymnasium. 

Lige siden jeg var helt lille, har jeg vidst at jeg ville være skuespiller, og derfor har det at udfolde mig fysisk gennem teater, sang og dans altid været virkelig vigtigt for mig. I 2010 startede jeg på Eventyrteatrets Dramaskole, hvor jeg fik undervisning i drama, sang, dans, kropssprog og retorik. Jeg har medvirket i deres musicalforestillinger i Glassalen i Tivoli, optrådt med shows til forskellige events og været på turné rundt i Danmark. Jeg stoppede på Eventyrteatret i 2017, og har siden fået privat undervisning hos forskellige professionelle skuespillere. Jeg har gennem tiden fået undervisning i, og arbejdet med undertekst, improvisation, tekst- og karakterarbejde, indlevelse, teaterhistorie og scenekunst genre, egen-producering af forestillinger m.m.  

Teatret har altid været et frirum for mig, og et sted hvor jeg trygt og frit kunne udtrykke mig og vokse. Specielt i mine teenageår var jeg utrolig glad for at have et sted, hvor jeg kunne udforske min identitet i trygge rammer sammen med folk på min egen alder, som også elskede teater. Jeg tror virkelig at teatret og det at gå til teater styrker samarbejdet mellem mennesker, og at man her lærer at forskellighed er en styrke. Det er et rum med plads til leg, kreativitet og fællesskab – det er et rum med plads til alle slags mennesker.  

Jeg glæder mig utrolig meget til at være med til at skabe dette trygge, legende, syngende, farverige rum med alle teaterbøttens skønne børn og unge!