Underviserteamet i sæson 2022

Teamet består af Frederik Stener Pedersen, Emil Gray Thomsen, Annika Jo Østerlund-Hansen og Joachim Ballegaard.

Frederik Stener Pedersen

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg er 21 år gammel, og er den nyeste tilføjelse til Teaterbøttens lærerstab. Jeg er super spændt på den kæmpe fornøjelse det er at være involveret i Teaterbøtten, både den helt store forestilling, til de mindste impro-lege.

Selv startede jeg min skuespillerhobby i Teaterbøtten tilbage i 2009, da jeg gik i 2. klasse. Jeg var hooked på stedet og blev ved med at gå der, til jeg gik ud i 9. klasse, hvor jeg begyndte på Ungdomsskolens Musicalhold, som jeg har lavet siden. Nu er jeg også begyndt at søge opsætninger udenbys, og er mest nyligt aktiv i Nørrebro Musicalteaters opsætning af Skatteøen.

Foruden altid at deltage i skolens forestillinger, fra folkeskole, til efterskole, til gymnasiet, har jeg også været aktiv i forskellige kortfilm, både bagved og foran kameraet, enkelte spillefilm, og som instruktør på en performance forestilling. Det betyder, at jeg både har castet, skrevet manus og instrueret, og dertil fået en del gode kontakter, og til tider stået for alt det praktiske. Jeg har derfor en smule producer-, samt instruktions- og koreografi-, erfaring med i baglommen, som jeg forhåbentlig kan trække på i min tid her.

Desuden har jeg sunget i kirkekor i folkeskolen, gik til dans som lille og har spillet klassisk klavér, siden jeg var 10 år, hvortil el-bas blev sat på repertoiret på efterskolen, samt forskellige fløjter – så helt umusikalsk, er jeg heller ikke. Til alt held.

Når jeg ikke mænger mig i teater og performance, arbejder jeg som pædagogmedhjælper i Espergærdeskolens SFO. Et job jeg er meget glad for – præcist som dette.

Jeg glæder mig meget til at møde alle de skønne teaterbørn!

Emil Gray Thomasen

Underviser på Mælkebøtten og Holdbøtte

Jeg hedder Emil og er superspændt på et fantastisk år med Teaterbøtten.Som gammelt bøttebarn er det fedt at kunne give tilbage og give videre til de mange energi-bomber af unger, der er på holdene.

Teatersport løber i mit blod, og jeg glæder mig til at få skudt sæsonen i gang med en masse lege, oplevelser og mange fede scener!

Annika Jo Østerlund-Hansen

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 19 år, er opvokset i Helsingør og er student fra musiklinjen på Espergærde Gymnasium. 
Jeg har altid haft en interesse for teater, sang og dans, og jeg har selv stået på scenen, siden jeg var helt lille. I min hverdag prøver jeg at få inkorporeret så meget af teaterverdenen som muligt. Jeg elsker både at se, lytte til og spille musicals, og jeg håber på, at det er en drøm, jeg kan få lov at udleve. Jeg har selv spillet med i musicals på Østre Gasværk, hos Mastodonterne og lagt stemme til forskellige tegnefilm, siden jeg var helt lille, og jeg har derudover i mange år været del af Ungdomsskolens musicalhold. Der har jeg udviklet mig og tilegnet mig mange forskellige kompetencer inden for teaterverdenen, men også lært mere om sammenhold og knyttet tætte venskaber. Jeg arbejder allerede med børn i min hverdag, hvor jeg er lærervikar og vikar i fritidsklubben på en lilleskole, og det nyder jeg og har lært rigtig meget af. 
Jeg fik i sommeren 2021 lov til at stå for Teaterbøttens sommercamp, det var en meget givende og lærerig oplevelse, som vakte interesse for at undervise hos Teaterbøtten. 
Jeg glæder mig utroligt meget til at give den gas, lære fra mig, synge og danse og ikke mindst se eleverne på Teaterbøtten udvikle sig og skabe det tætte sammenhold teater giver. 

Joachim Ballegaard

Underviser på Kolbøtten og Malerbøtten

Jeg er 24 år gammel og er vokset op i Slagelse, men har de sidste 2 år boet på Nørrebro. Til dagligt går jeg på en dagshøjskole ved navn Akademiet på deres danseteater linje.

Jeg har altid været meget interesseret i skuespil både i teater og i film og har lige så længe jeg kan huske gerne ville være skuespiller. Jeg har selv gået til teater, jeg har været med i gymnasiemusicalen og haft et helt års ophold på teaterhøjskolen, Ryslinge, hvor vi arbejdede med en masse forskellige metoder og teknikker samt lavede flere forestillinger.

Jeg har tidligere været pædagogmedhjælper og lærervikar, og jeg har derfra erfaring med at undervise og omgås børn og unge. Denne gang skal jeg dog undervise i det fag som jeg selv elsker, nemlig teater.

Derfor glæder jeg mig meget til at lære alle eleverne at kende, så vi i fælleskab kan få skabt et rigtig godt undervisningsrum, hvor alle tør være sig selv og kaste sig ud i skuespillets sjove og magiske verden!