Underviserteamet er i sæson 2017/2018

Karen Sidenius, Katinka Launbjerg, Matilde Schwarz og Mikkel Plassmann.

Katinka Launbjerg

Underviser på Teaterhold 1 og 2
Jeg hedder Katinka, jeg er 21 år gammel. Jeg har altid gang i et teaterprojekt enten på scenen eller bag kulisserne.
Teater handler for mig om et trygt rum, hvor man kan føle sig fri, lege og udforske. Jeg vil bestræbe mig på at skabe et sådan trygt rum for børnene i Bøtten.

I skoleåret 15/16 tilbragte jeg et år på Teaterhøjskolen Rødkilde.
Teaterkunsten har stået mig nær i mange år, og jeg har deltaget i flere forskellige foreninger bl.a. i Espergærde Ungdomskoles musicals, Dramaternes sommerproduktion, Musicalteatret, Nørrebros Musicalteatre, Teaterkandidaterne, og så har jeg også selv engang været elev i Teaterbøtten.

Jeg glæder mig meget til at dele min passion for teater og lære en masse fra mig til børnene i Teaterbøtten. Jeg kan ikke vente med at komme igang.

Matilde Schwarz

Underviser på Teaterhold 3 og 4
Min vej gennem teaterets fascinerende verden startede allerede, da jeg var helt lille. Jeg gik i teaterforeningen Ragnarock, hvor jeg lærte grundstenene inden for teaterets udtryksform. Som 16 årig begyndte jeg selv at undervise på Ragnarocks små hold og efter et år på teaterhøjskolen Rødkilde var jeg klar til at give mig i kast med de store elevers forestillinger i Ragnarock. Når jeg ikke underviste, arbejdede jeg på mine egne forestillinger i vækstlaget for scenekunst i København eller som freelance dramalærer på folkeskoler.

For tre år siden bestemte jeg mig for at min fascination for kostumer, scenografi og rekvisitter skulle være min levevej og startede derfor på tekstilformidleruddannelsen. I dag arbejder jeg på teater Mungo Park med ansvar for kostumer og rekvisitter, mens jeg er ved at skrive mit bachelorprojekt som tekstilformidler. Jeg er glad for at kunne være en del af Teaterbøttens lærerteam, og jeg glæder mig til at gå i gang med et år fyldt med fis og ballade, skøre ideer, og fantastiske fortællinger.

Karen Sidenius

Underviser på Teaterhold 3
Mit navn er Karen, jeg er 25 år gammel, og til daglig læser jeg til pædagog på UCC Campus Carlsberg. Min interesse for teater startede, da jeg var ca. 10 år. Jeg har altid været meget optaget af musik og sang, så det var ikke underligt, at jeg endte på scenen. Jeg har i mange år været en del af musikteatergruppen Ragnarock. Først som deltager og siden som underviser på deres ungdomshold.

Som underviser er det vigtigste for mig at skabe et trygt, tillidsfulgt, udforende og kreativt rum sammen med eleverne. Det er fantastisk at være med til at give deltagerne de rammer, de har brug for for at skabe en hel forestilling ud fra deres idéer og tanker. Og efter en hel sæson med mange hårde, sjove, underlige og grænseoverskridende timer… så smiler eleverne stadig. Det er derfor, jeg er underviser.

Mikkel Plassmann

Underviser på Teaterhold 1, 2 og 4
Selvom jeg til dagligt læser Jura, har teater en særlig plads i mit hjerte, og det at skulle undervise i Teaterbøtten, bliver for mig som at komme hjem. Jeg satte første gang mine ben i foreningen som elev i 2006. Man kan roligt sige, at jeg var solgt fra første dag, for jeg fortsatte i de følgende 6 sæsoner. Efter min tid i Teaterbøtten fortsatte jeg med at spille teater i Espergærde Ungdomsskoles Musical, hvor jeg har været med siden 2012.

Det jeg mener Teaterbøtten kan, er at give børn og unge fantastiske muligheder for at åbne op og udfolde sig kreativt, også selvom man måske ikke kommer fra et kunstnerisk teaterhjem. Denne kreativitet og udadvendthed er ekstrem brugbar, uanset hvad man ellers foretager sig, og det burde være alle forundt at have gået til teater. Ud over det faglige udbytte skaber man også fantastiske venskaber, da man er i et både trygt og sjovt miljø. Nogle af mine bedste venner i dag er mennesker, jeg mødte i Teaterbøtten.

Sagt helt kort: Jeg glæder mig utroligt meget til at vende tilbage!!